Rob Lowe maakt mysteryshow met zoons

21 maart 2017 03:35

Rob Lowe en zijn twee zoons gaan in een nieuwe televisieprogramma op zoek naar legendes en onopgeloste mysteries. In The Lowe Files zoeken de drie mannen onder meer naar een alienbasis onder de zeespiegel en trainen ze met geheime overheidsfunctionarissen.

De 53-jarige acteur en zoons Matthew (23) en John Owen (21) zijn hun leven lang al gefascineerd met het soort verhalen waar hun show om zal draaien, vertelt Rob maandag in een statement. "Van jongs af aan hou ik er al van als er onverklaarbare legendes, vreemde fenomenen en enge, bovennatuurlijke verhalen verteld worden bij het kampvuur. En toen ik vader werd, deelde ik die verhalen met mijn twee zoons. We vonden elkaar in Bigfoot, UFO's en elk ander eng en bizar verhaal dat we konden vinden, en debatteerden altijd vurig over de mogelijkheid dat ze echt waren."

Het trio maakte zelfs al lang geleden plannen de verhalen na te jagen. "We zwoeren altijd dat we ooit met z'n drieën op avontuur zouden gaan om het allemaal uit te zoeken. Die dag is nu gekomen." The Lowe Files zijn vanaf aankomende zomer te zien op de Amerikaanse televisie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!