Streetlab slaat handen ineen met Tess Milne

14 augustus 2017 12:56

Streetlab keert in een andere vorm dan voorheen terug op televisie. In het studioprogramma 'Streetlab niet te geloven' strijdt het duo Daan Boom en Stijn van Vliet tegen Tim Senders en Jasper Demollin, onder leiding van presentatrice Tess Milne. Het nieuwe Streetlab is vanaf 6 september weer op de buis, maakt KRO-NCRV bekend.

De duo’s vertellen de meest ongeloofwaardige verhalen alsof ze echt gebeurd zijn. Aan een wekelijks wisselende jury is vervolgens de vraag of de vertelsels van de vrienden waar zijn. Onder meer Georgina Verbaan, Kees Tol, Domien Verschuuren en Frank van der Lende figureren als jurylid in het programma. Is het Tim en Jasper bijvoorbeeld echt gelukt om een potje armpje drukken te winnen van Arnold Schwarzenegger? En kregen Daan en Stijn het echt voor elkaar Maarten van Rossem te laten schaterlachen?

Aan de mannen van Streetlab de taak om de jury te overtuigen met hun verhalen. Na iedere ronde krijgen zij aan de hand van beelden een nieuw gedeelte te zien van de (vermeende) avonturen van de duo’s. Dat kan de juryleden helpen bij het nemen van hun beslissing, of juist op het verkeerde been zetten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!