Mel C: er komt geen Spice Girls-reünie

18 maart 2017 10:10

Slecht nieuws voor fans van de Spice Girls. Melanie Chisholm zegt dat een reünie van de populaire meidenband uit de jaren negentig hoogstwaarschijnlijk nooit gaat gebeuren. Dat zei Sporty Spice in het Britse tv-programma The Nightly Show.

Mel C ziet de groep niet meer bij elkaar komen tenzij alle vijf de leden dat zien zitten. En vooralsnog denken zowel Victoria Beckham als Chisholm er niet aan om weer op te treden als de Spice Girls.

Geruchten

Vorig jaar gingen er een tijd lang hardnekkige geruchten dat de andere drie leden, Emma Bunton, Melanie Brown en Geri Halliwell, werkten aan een reünie.

Maar volgens Mel C zou dat niet werken. ''Het doet de band geen recht om te gaan toeren met zijn vieren. Wie er ook ontbreekt, dat doet er niet toe.''

Geheel

Ze vervolgt: ''Voor mij zijn de Spice Girls een puzzel. Het verschilt met andere bands. Wanneer je kijkt naar Take That, die met zijn drieën optreden, werkt dat. Ik ben dol op de jongens. Maar met de Spice Girls draaide alles om individualiteit en wat dat als geheel creëerde.''

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!