Timor Steffens: Ik ben de shit in dansen

09 oktober 2014 07:47

Timor Steffens (27) is een van de gezichten van Replay’s nieuwe Stretch Your Limits-campagne. De Nederlandse danser is daarin te zien met een groot aantal internationale sterren.

Eén van hen was voetballer Neymar van FC Barcelona, met wie Steffens zich best wil vergelijken. "Zeker. Hij is de shit in zijn ding en ik ben dat in mijn ding", zegt de danser in Metro. Aan de Replay-campagne hebben naast Neymar ook andere voetballers van Barcelona meegedaan en het model Alessandra Ambrosia. "Tijdens de shoot waren we heel respectvol naar elkaar toe. Ik heb zelf voetbalvrienden, dus ik ken het wereldje. Het zijn topatleten, ze doen hetzelfde als ik maar dan op een ander vlak. Ik ben niet onder de indruk van ze, want ik heb Amerikaanse superartiesten in mijn leven die daar nog boven staan."

In het interview wil Steffens ook een lans breken voor Chris Brown. 'Ik ken hem persoonlijk en denk dat veel bij hem onder een vergrootglas wordt gelegd omdat hij een superster is. Zijn verleden met Rihanna jaagt nog achter hem aan, maar Chris Brown heeft een goed hart en is een goed mens. Ik denk dat het tijd wordt dat mensen hem vergeven. Dat hij niet elke keer wordt aangekeken op wat hij fout doet, maar gekeken wordt naar de goede dingen. Hij is jong en iedereen maakt fouten."

Na Madonna en Michael Jackson zou Steffens graag nog eens met Justin Timberlake willen samenwerken. "Hij zet een goede performance neer en is danstechnisch leuk om naar te kijken. Ik heb al bijna met elke artiest gewerkt die gruwelijke shows geeft, maar nog niet met Justin."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!