Aandacht is bijzaak voor Rivkah op het Veld

15 juli 2017 10:31

Als presentatrice van NOS Studio Sport staat Rivkah op het Veld steeds meer in de belangstelling. Voor haar is dat echter bijzaak. “Met de ijdelheid valt het wel mee, denk ik”, zegt ze in een interview met het AD.

“Fotoshoots sla ik af. Klinkt misschien saai, mag het om de inhoud gaan? Ik hoef niet op de cover van de Linda. Daarvoor ben ik dit werk niet gaan doen.” Rivkah, die de komende weken veel te zien is als verslaggeefster van het EK voetbal voor vrouwen, was toen ze net voor de camera stond op zoek naar het juiste voorkomen. “Ik snap dat ik er op televisie anders moet uitzien dan wanneer ik rondloop op festivals. In het begin was het best even zoeken. Wat doe ik aan, wat past bij me. Ik wil graag mezelf blijven.”

Hoewel ze al op haar 21e een van de gezichten van Studio Sport werd, heeft Rivkah nooit last gehad van zenuwen. “Ik vind het mooi om met z’n allen een programma te maken. Eigenlijk zoals een sportwedstrijd of optreden met een band: op je scherpst zijn, geen fouten maken, presteren.”

Nu ze druk aan de slag is als presentatrice, staat Rivkahs band “on hold”. “Wel hebben we bij de NOS een Big Band, iets minder hard. Het gebeurt regelmatig dat we in de kroeg staan en spontaan iemand zegt: Riv, ga je gitaar even halen. Gaan we een avondje muziek maken, het mooiste wat er is.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!