'Panama noemt verdwijning Kris en Lisanne ontvoering'

1 oktober 2014 23:10

De ouders van de in Panama overleden Kris Kremers zeggen dat er op twee formulieren van de Panamese autoriteiten staat dat Kris en Lisanne Froon zijn ontvoerd.

Dat zeiden de ouders van het meisje in RTL Late Night. "Als we alle feiten op een rijtje zetten, dan is er geen sprake van vermissing", zei vader Hans Kremers. Het is vandaag precies een half jaar geleden dat de twee in de bossen bij de Panamese stad Boquete verdwenen.

ZIE OOK: Panama draagt spullen en resten Kris en Lisanne over

De resten van Lisanne (22) zijn inmiddels overgedragen aan haar ouders. De ouders van Kris (21) hebben nog niets ontvangen, ook geen rapporten over DNA-onderzoeken. Onderzoeksleider Pitti had gezegd dat de resten van Kris eind september zouden worden overgedragen

De ouders zitten nog vol vragen. Zo zijn er DNA-sporen van een onbekende man en een onbekende vrouw op de spullen van de twee gevonden. Ook zou er zo'n 80 keer ingelogd zijn op de telefoons van de vrouwen. Dat zei oud-rechercheur Dick Steffens die de ouders van Kris bijstaat. 

De ouders liepen in Panama het Pianista-pad dat de twee vrouwen ook gelopen zouden hebben. "Volgens ons kun je daar niet verdwalen", zegt moeder Roelie Grit. 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!