Broer Hazes beschuldigt Rachel van leugens

09 september 2014 20:09

Bijna tien jaar na zijn dood blijft André Hazes de gemoederen bezighouden. Een musical, een film en nu weer een boek. Ondertussen buitelen familie en vrienden achter de schermen over elkaar heen om 'de waarheid'.

Een verhaal in De Telegraaf, aan tafel bij Humberto. Jos van Zoelen, voormalige bodyguard en 'bloedgabber' van André Hazes heeft het er maar druk mee. vandaag komt zijn biografie over de volkszanger uit. Met het boek trekt Jos opnieuw de beerput open over de familie Hazes. Ook Andrés jongere broer Arie werkte mee. Voor hem is dit hét ware verhaal van zijn broer.
 
'De andere boeken gingen allemaal over het privéleven. Dit gaat allemaal over wat Jos met hem heeft meegemaakt in de auto, na de optredens", zegt Arie tegen Boulevard.

Volgens Arie Hazes geeft weduwe Rachel het verhaal van de volkszanger een eigen wending. Hits als Kleine Jongen en Zij Gelooft in Mij lijken Rachel en zoon André junior op het lijf geschreven, maar zijn volgens Arie niet voor hen bedoeld. Met de onderste steen boven hoopt Arie dat het een keer klaar is met alle verhalen rondom zijn bekende broer.

"Ze doen nu net alsof Kleine Jongen voor hun geschreven is maar dat is niet zo. Het lied was al geschreven voordat hij geboren werd", zegt de broer van de volkszanger.
 
Natuurlijk hebben we ook een reactie gevraagd aan Rachel en de kinderen. Zij laten via hun management weten: “Rachel, Dré en Roxeanne zijn niet benaderd voor een interview voor het boek en willen er niets mee te maken hebben", aldus de woordvoerder aan RTL Boulevard. "Ze willen zich verder ook niet uitlaten over de inhoud van de biografie. André zou zeggen: Verstier m'n tijd hier niet mee. Dit boek is niet onze waarheid." 
 
Opvallende uitspraken in de biografie
"Rachel lijkt het geschiedenisboekje hier en daar soms compleet herschreven te hebben..."
"Het is alsof André, vóór haar, nooit een ander leven gehad heeft, zijn twee kinderen uit een eerder huwelijk werden 'weggepoetst', net als het verhaal achter hits van Hazes.
“Te veel dingen zijn verdraaid en naar de hand van een ander gezet. De waarheid moet maar eens gezegd worden…"
 
De familie Hazes
Voor Rachel was André Hazes nog twee keer getrouwd. Zijn eerste vrouw was Annie Dijkstra, die later een relatie kreeg met de broer van André Hazes. Met Annie heeft André een dochter, Nathalie (41).
Na Annie trouwde André Hazes met Ellen. Zij is in 2005 overleden. Met Ellen heeft André een zoon, Melvin (32). In oktober 1991 zei André ja tegen Rachel. Met haar kreeg hij dochter Roxeanne en zoon André junior.

ZIE OOK: 'Fans Hazes hebben recht op de waarheid'
 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!