Milow schrijft lied voor Boxtrollen-film

02 september 2014 11:33

De Belgische zanger Milow heeft een nieuw nummer opgenomen voor de familiefilm De Boxtrollen. Het nummer, Tomorrow The Sun May Go, is vanaf 1 oktober te horen tijdens de aftiteling van de film.

Het is binnenkort ook beschikbaar op iTunes en Spotify.

Dat heeft distributeur Universal Pictures International dinsdag bekendgemaakt. Het is de eerste maal dat Milow een titelsong voor een film maakt.

De Boxtrollen is een hartverwarmende stopmotion-film over bijzondere wezens die onder de grond leven. Wanneer ze bedreigd worden door een gemene slechterik, zoekt een weesjongetje dat zij hebben geadopteerd hulp bij de mensen in de stad boven de grond. De Nederlandse stemmen worden ingesproken door onder meer Roman Derwig, Hanna Obbeek, Jacob Derwig, Derek de Lint, Frank Lammers en Kim van Kooten.

Het nummer Tomorrow The Sun May Go vertelt dat het niet uitkomt waar je vandaan komt of door wie je bent opgevoed. "Ik wilde altijd al heel graag een song leveren voor een soundtrack van een film", aldus de Belgische zanger. "Ik hield meteen al van de fijne personages uit de film." Hij omschrijft het nummer als een 'Beatlesque liefdesliedje over vriendschap en aanvaard worden'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!