Xenia Kasper: Werk gaat altijd voor

2 september 2014 07:58

Manager en schrijfster Xenia Kasper maakt altijd tijd voor de bekende Nederlanders die ze vertegenwoordigt. "Mijn werk gaat altijd voor."

"Ik kan toch niet tegen Yolanthe, Linda of Bridget zeggen: ik ben nu drie weken een boek aan het schrijven, je lost alle problemen zelf maar op?", aldus Xenia die net een nieuw boek heeft uitgebracht.

ZIE OOK: Linda doet een 'Xeniaatje'

"Als ik die instelling had gehad, was mijn carrière als manager snel beëindigd." Ondanks de drukke levens van Linda de Mol, Yolanthe Sneijder-Cabau en Bridget Maasland blijft er voor hun manager tijd over om een thriller te schrijven. De laatste heet Nemesis. Het gaat over een misdaadverslaggever die in het Gooi op zoek gaat naar een verdwenen meisje.

Xenia, die al meer boektitels op haar naam heeft staan, zou het leuk vinden als er een wordt verfilmd. "Er is een reële kans", zegt ze over haar nieuwste thriller. "Het is ook een geschikt boek om te verfilmen, maar dat vind je als schrijver al vrij snel." De blondine zou het een eer vinden als haar cliënt Linda de hoofdrol zou spelen, 'maar ik zat zelf meer te denken aan Susan Visser of Monic Hendrickx'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!