Beeld © ANP

Doutzen: Het is gewoon genieten

31 juli 2014 19:35

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zitten op een roze wolk. Gisteren konden ze eindelijk hun dochter Myllena Mae in hun armen sluiten. "Het is gewoon genieten", vertelt Doutzen exclusief aan RTL Boulevard.

Voordat de kleine Myllena Mae het levenslicht zag, hadden haar ouders al de nodige maatregelen getroffen. Het topmodel en haar plaatjesdraaier doken de wereld van hypnobirthing in. "We hebben zo'n cursus gevolgd. Je bereidt je dan voor om weeën op te vangen en dat je minder pijn hebt tijdens de bevalling", legt de kersverse mama uit.

Uiteindelijk kwam de kleine spruit op 30 juli om 09:59 uur in een Amsterdams bad ter wereld. "We zaten lekker samen in bad. Het was echt heel mooi. Sunnery was een grote steun voor me", blikt de Victoria's Secret Angel terug.

Ook grote broer Phyllon is niet meer te houden. Hij is apetrots op zijn nieuwe zusje. "Sunnery en Phyllon zijn samen naar het gemeentehuis geweest. Hij vertelt aan iedereen dat hij een zusje heeft. We proberen hem overal bij te betrekken", aldus Doutzen.

Voorlopig hoeft het model niet voor de camera te verschijnen. "Ik heb veel vrije tijd. In september heb ik wel twee klussen, maar ik hoef nog niet in ondergoed te verschijnen. Ik heb natuurlijk nog een buikje. Maar het is ook niet goed om meteen te beginnen, zeggen ze. Mijn buikspieren moeten eerst rust hebben."

ZIE OOK: Dochter Doutzen Kroes geboren
 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!