'Tom Holland en Zendaya daten'

14 juli 2017 03:56

Tom Holland en Zendaya zijn aan het daten met elkaar, zo beweren ingewijden. De twee leerden elkaar kennen op de set van Spider-Man: Homecoming. In die film worden de twee ook verliefd op elkaar. Het is niet de eerste keer dat een Spider-Manfilm een koppel voortbrengt.

"Ze begonnen met elkaar te zien tijdens het filmen", vertelt een bron aan People. "Ze hebben geprobeerd het geheim te houden maar ze zijn samen op vakantie geweest en zien elkaar zoveel als ze kunnen", vervolgt de spion. Een andere ingewijde zegt dat beide acteurs ambitieus zijn en elkaar uitdagen, maar ook goed met elkaar kunnen lachen.

De 21-jarige Holland verklapte tijdens de première van Spider-Man dat de 20-jarige Zendaya hem tips had gegeven hoe om te gaan met het sterrendom. "We zijn de beste vrienden. Ze is zo geweldig", zei de acteur destijds over de actrice.

Holland en Zendaya zijn niet het eerste acteurskoppel uit Spider-Man die in het echt ook verliefd zijn geworden. Kirsten Dunst en Tobey Maguire waren een paar jaar aan het daten na de opnamen voor Spider-Manfilm uit 2002. Die relatie liep stuk vlak voor de opnamen voor Spider-Man 3 in 2007. Ook Emma Stone en Andrew Garfield kregen tussen 2012 en 2015 een relatie nadat ze samen speelden in The Amazing Spider-Man.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!