Frank Snoeks: Een lolbroek die mij belde

6 juli 2014 21:15

Voetbalcommentator Frank Snoeks is zaterdagavond live tijdens de uitzending gebeld door een onbekend nummer. "Een lolbroek", zegt Snoeks zondag op de site van de NOS, naar aanleiding van het 'belincident’ tijdens zijn live-verslag van de wedstrijd van Oranje tegen Costa Rica.

Op sociale media werd hij het gesprek van de avond, toen meerdere keren een telefoon afging tijdens zijn verslag. Het gerinkel was live op te televisie te horen. Op een bepaald moment vroeg Snoeks zich af: "He, verdorie wat is dat nu toch?'' Snoeks: "Dat was mijn telefoon ja. Die heb ik nodig want ik moet gebeld kunnen worden door Hilversum. Het kan zijn - zoals al eens is gebeurd - dat mijn lijn wegvalt. Dan moeten de technici mij kunnen bereiken."

De telefoon in de toekomst op de trilstand zetten, is geen optie: "In de hectiek van zo'n wedstrijd merk je dat niet. Ik ga ervan uit dat ik alleen word gebeld in geval van nood. Maar dit was een onbekend nummer. Een lolbroek."

Wat mensen op internet en Twitter over Snoeks schrijven, interesseert de doorgewinterde commentator niet. "De wereld van Twitter is mij vreemd. Het boeit me totaal niet wat die mensen zeggen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!