Streakende dames op filmset Jason Sudeikis

29 juni 2014 12:58

Scenarioschrijver Jason Sudeikis keek raar op toen hij in New York was voor opnames van de film Sleeping With Other People. Een ontblote dame rende de filmset op en kwam later nog eens terug met een eveneens naakte metgezel.

De We're The Millers-ster zou vrijdagmorgen met Alison Brie een scène draaien in de Pianos-bar in de Lower East Side. Volgens een insider "liep een vrouw de set op, trok ze haar shirt uit en liet ze haar borsten zien en trok ze vervolgens haar broek omlaag om haar billen te tonen aan de cast en crew", schrijft Page Six.

Daarop vertrok de dame, maar niet veel later maakte ze de filmset opnieuw onveilig, nu met haar blote kompaan. "De vrouwen kwamen volledig naakt terug naar de set, op de kleine rode handtas die een van hen droeg na. Iedereen op de set, onder wie Jason, was verbluft en stond met open mond te kijken."

Pizza bestellen

Tot ieders verbazing waren de dames na deze actie nog steeds niet klaar. "De naakte vrouwen liepen toen relaxed naar een pizzatentje tegenover de set en bestelden daar een pizzapunt."

Helaas draaiden de camera's niet toen het blotebillentafereel zich voordeed. Wel hebben alerte omstanders een paar foto's gemaakt, zo is te zien op Page Six.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!