Beeld © André Hazes jr.

Dré Hazes laat songtekst vader tatoeëren

17 juni 2014 14:01

Dré Hazes is weer een lichaamsversiering rijker. De zanger liet een deel van de tekst uit het lied Ik Leef M’n Eigen Leven van vader André Hazes plaatsen op zijn rechterzij.

De tekst luidt: 'Ik leef mijn leven zoals ik dat wil, ik bemoei me toch ook niet met een ander. Ik leef m’n leven zoals ik dat wil, laat me gaan voordat ik nu toch verander. Laat me nu gaan. Laat me nu gaan'.

André jr. vindt dit het allermooiste nummer van zijn vader, die in 2004 overleed. Het is, letterlijk, zijn lijflied. De blonde zanger is er zeer blij mee, zo laat hij weten aan RTL Boulevard. “Hij brandt nog lekker en het is een grote tattoo. Als ik iets doe, dan doe ik het goed", aldus Dré.

De zanger heeft er samen met zijn vaste, vertrouwde tatoeëerder voor gekozen om het op zijn zij vast te leggen, maar een ideale plek was het niet. “Het is zeker de pijnlijkste tattoo die ik tot nu toe heb laten zetten, “, vertelt Dré. “Het is op mijn ribben en aangezien ik daar niet zoveel vet heb voelde ik het zeker.”

Moeder Rachel is niet zo gecharmeerd van al die plaatjes op het lijf van haar zoon. “In het begin moest ze eraan wennen, maar ze heeft nu de hoop opgegeven.”

Hij kan haar dan ook niet beloven dat er geen een meer bij zal komen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!