Zanger Fred Durst gooit met water tijdens de tweede snikhete dag op Pinkpop Beeld © ANP

Limp Bizkit laat Pinkpop springen

8 juni 2014 15:12

Jeugdsentiment, liefde voor de muziek, toch-even-kijken-of-ze-er-nog-iets-van-bakken? Waarschijnlijk een combinatie van die drie dreef het Pinkpoppubliek zondagmiddag massaal naar het 3FM Stage voor de show van Limp Bizkit.

Fred Durst en zijn mannen trokken veel meer mensen naar het 3FM-podium dan eigenlijk op het relatief kleine veld ervoor passen. Frontman Durst was zelf ook nogal onder de indruk van de massale opkomst. "Ik kan niet geloven dat jullie hier allemaal staan! Als er een iemand was gekomen, waren we al blij geweest. Jullie maken onze stoutste dromen waar."

De nu-metal band die eind jaren 90 doorbrak met de kraker Nookie vierde in Landgraaf zijn 20-jarig bestaan en kreeg van het publiek een stampend verjaardagsfeestje. Ondanks de warmte ging het complete veld van voor naar achter uit zijn dak. En zoals het hoort stortten de echte fans zich voor het podium vol overgave in de cirkel pit.

Durst maakte met liefde een aantal triomfrondjes langs het publiek om zich door fans te laten omhelzen, zoenen en high fives uit te delen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!