Beeld © ANP

Nieuwe tip in zaak Kris en Lisanne

16 mei 2014 05:25

De Panamese autoriteiten zijn op zoek naar twee lichamen die in het gebied zouden liggen waar Lisanne Froon en Kris Kremers verdwenen zijn.

Dat meldt het ANP op basis van een woordvoerder van de burgerbeschermingsorganisatie Sinaproc, de overheidsinstelling die het onderzoek leidt. 

UPDATE: Familie over nieuwe tip Lisanne en Kris: We checken alles

Een anonieme tipgever belde over de twee lichamen", zegt de woordvoerder. "Maar tot op dit moment is er niets gevonden." Morgenochtend (lokale tijd) gaat het team verder met de zoektocht.

Kledingstuk niet van meisjes
Er was ook een blauw t-shirt gevonden door een 'privé-onderzoeksteam', bevestigde Quintero naar aanleiding van berichtgeving in de Panamese krant El Siglo. De ouders van de twee vermiste meisjes hebben echter verklaard dat het kledingstuk niet van hun dochters is. Het onderzoeksteam is aangesteld door de familie.

Lisanne Froon en Kris Kremers verdwenen op 1 april in de buurt van de plaats Boquete in het westen van Panama. De bergachtige omgeving van Boquete is uitvoerig uitgekamd zonder dat een spoor van de twee werd aangetroffen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!