Deelnemers Dance Dance Dance bekend

25 februari 2017 13:46

De zangeressen Maan en Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer doen mee aan het derde seizoen van het RTL 4-programma Dance Dance Dance. Over een paar dagen beginnen ze met de voorbereidingen op het dansprogramma.

De deelnemers treden steeds in duo’s op. Roué en Edsilia vormen een koppel, Maan doet het met musicalster Kaj van der Voort. De GTST’ers Toprak Yalçiner en Stijn Fransen zijn ook een dansduo, net als Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink. Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen van Shownieuws maken het deelnemersveld compleet.

Jurylid Timor Steffens heeft wel een waarschuwing in petto voor de deelnemers. “De koppels weten na twee seizoenen Dance Dance Dance wat er van hen wordt verwacht”, zegt hij. “Een enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen.” Hij heeft er respect voor dat ze ondanks het keiharde werk dat wordt gevraagd toch mee willen doen.

Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteren de nieuwe reeks van Dance Dance Dance. De eerste show is in het najaar bij RTL 4 te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!