Martine Bijl keert dit jaar niet terug op tv

21 februari 2017 13:15

André van Duin blijft ook dit jaar Heel Holland bakt presenteren. Martine Bijl, die in september 2015 werd getroffen door een hersenbloeding, heeft besloten dat ze de presentatie van het populaire tv-programma nog niet aankan.

Met haar gezondheid gaat het langzaam beter. “Maar dat gaat millimeter voor millimeter. Zestien lange, inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan. Het spijt me veel meer dan ik kan zeggen”, laat Martine Bijl dinsdag via Omroep MAX weten.

Thumbnail

André met juryleden Janny van der Heijden en Robert van Beckhoven. Foto: ANP

Nog een seizoen

André van Duin: "Het is heel jammer dat het Martine dit jaar nog niet lukt om de presentatie weer op zich te nemen. In de hoop dat zij door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal ik Martine graag nog een seizoen vervangen."

Gezondheid voorop

MAX-directeur Jan Slagter noemt het ''ontzettend spijtig dat het Martine niet lukt om er dit seizoen bij te zijn''. ''Maar haar gezondheid staat voorop'', zegt de omroepbaas.

Heel Holland Bakt is in het najaar weer te zien op NPO 1. Evenals het programma Smaakt Naar Meer, dat André van Duin ook presenteert.

Meer op rtlboulevard: Martine Bijl: Het komt wel goed

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!