Jort Kelder: Ik ben een hopeloos geval van liefdesverdriet

18 februari 2017 11:02

Jort Kelder vindt het moeilijk om zijn liefdesleven weer op te pakken. De presentator heeft er na de breuken met Georgina Verbaan en Lauren Verster ook eigenlijk geen zin meer in.

"Ik ben natuurlijk een hopeloos geval van liefdesverdriet. Van eigenlijk niet meer met vrouwen kunnen zijn, omdat ik geen zin meer heb in breuken en in emotioneel gedoe", zegt Jort in de Volkskrant. Zijn mislukte relaties doen hem nog altijd een beetje pijn. "Ik ben er verdrietig over. En ik ben er ook defaitistisch over. Maar het kan best zijn dat ik er over drie maanden anders over denk. Ik zit nu nog in een fase van onthechting. Een niemandsland."

Bedrogen

Dat hij door zowel Georgina als Lauren is bedrogen, maakt het er niet makkelijker op. Jort laat zich echter niet uit over zijn voormalige partners. "Als het anonieme meisjes waren geweest, had ik misschien best iets over mijn liefdesleven willen vertellen, maar in dit geval is dat niet zo makkelijk, want Sjors en Lau zijn erg bekend."

Jort steekt overigens ook de hand in eigen boezem. "Het lag niet alleen aan de meiden. Ik vind ze geweldig, nog steeds. Ik wil niet het slachtoffer spelen. Ik zal wel iets verkeerd hebben gedaan. Of ik ben gewoon een lul, dat kan ook."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!