Linda wilde kandidaat Arrold helpen

04 november 2013 19:39

De vergissing die Miljoenenjacht-kandidaat Arrold zondagavond beging liet presentatrice Linda de Mol niet onberoerd. Ze wilde koste wat kost iets doen voor Arrold.

"Die arme man, zijn hele leven staat op z'n kop door die opname", vertelt Linda in RTL Boulevard. "Het is nog nooit voorgekomen, hij wilde het kastje juist dichtdoen en doorspelen."

Linda deed na de ferme, maar onbedoelde klap op de rode knop alles wat in haar vermogen lag om Arrold te helpen en rende op en neer naar de notaris. "Ik wilde iets doen, ik vond het zo sneu. Ik dacht: strijk je hand over je hart en doe dat kastje weer open, me niet realiserend dat dit consequenties heeft, met reglementen omdat zoveel geld gaat."

De notaris kon dan ook niets doen. "Een deal is een deal", aldus Lin. "Dus toen moest ik weer terug om Arrold te vertellen dat het niet mocht."

Het was ook voor Linda een heel bijzondere uitzending. "Eerst die domper, met iemand die achteraf echt wel blij is met 125.000 euro, en dan het echtpaar dat zat te huilen van blijdschap later met Winston."

Na afloop ging Linda met een vreemd gevoel naar huis. "Ik voel me erg verantwoordelijk voor iedereen. Als dan noodlot toeslaat ben ik de aangewezen persoon om die mensen te troosten."

Ze heeft vandaag ook nog contact gehad met Arrold. "Het gaat gelukkig goed met hem."

Alle 25 artikelen

Blunder Miljoenenjacht krijgt staartje

Meer entertainment