'Liz Hurley had affaire met Bill Clinton'

05 februari 2014 18:02

De Amerikaanse ex-president Bill Clinton heeft eind jaren negentig een affaire gehad met actrice en model Elizabeth Hurley.

Dat beweert althans RadarOnline. Clinton zou het telefoonnummer van Hurley hebben gevraagd aan haar ex-vriend, acteur Tom Sizemore. Radar plaatste een geluidsfragment online waarin Sizemore zijn verhaal uit de doeken doet.

In het fragment schept Sizemore op over het moment waarop Clinton hem even apart nam, tijdens een voorstelling van de film Saving Private Ryan in het Witte Huis. Eenmaal onder vier ogen zou de president al snel over Elizabeth begonnen zijn. 'Ging jij vier jaar lang met Liz? Zie je haar nog steeds?', zou Clinton gevraagd hebben. Vervolgens zou hij op dwingende toon haar telefoonnummer hebben geëist. Clinton zou niet lang getwijfeld hebben om de actrice op te bellen en uit te nodigen in het Witte Huis.

Hurley, die volgens Sizemore even dacht dat het een grap was, zou vervolgens in een vliegtuig zijn gestapt dat Clinton speciaal naar haar toe had gestuurd. Uren later zou ze samen met de president in een kamertje verdwenen zijn. "Hij is met haar naar bed gegaan die nacht", vertelt Sizemore op de tape. En de vrouw des huizes, Hillary Clinton? Die zou niks hebben gemerkt van de affaire. Hurley zou Sizemore hebben toevertrouwd dat Hillary en Bill destijds aparte slaapkamers hadden. Liz en Bill zouden nog een jaar lang contact met elkaar hebben gehad. De president zou de affaire hebben beëindigd op het moment dat hij verliefd op haar werd.

Hurley heeft inmiddels via Twitter gereageerd op de geruchten: "Belachelijk domme verhalen over mij en Bill Clinton. Compleet onwaar." De actrice voegt er bovendien aan toe dat de kwestie al bij haar advocaten op het bureau ligt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!