Olivia Newton-John krijgt vaste show in Vegas

5 februari 2014 03:29

Olivia Newton-John krijgt binnenkort haar eigen vaste show in Las Vegas. USA Today weet te melden dat de 65-jarige Australische zangeres onlangs een contract heeft getekend voor 45 optredens bij The Flamingo Hotel op de beroemde Las Vegas Strip.

Volgens de Amerikaanse krant zal Newton-John vanaf 8 april naast klassiekers uit Grease ook eigen nummers gaan opvoeren in de show, Summer Nights genaamd. Olivia werd in 1978 op slag beroemd door haar rol in de musicalfilm aan de zijde van John Travolta.

Newton-John voegt zich met haar eigen show in een illuster rijtje. Onder andere Britney Spears, Celine Dion, Shania Twain en Donny en Marie Osmond wisten al eerder een zogenoemde ‘residency’ te bemachtigen in een van de vele hotels en casinos in Vegas.

Indien succesvol, kan het een lucratieve bezigheid zijn voor Newton-John. Zo verdiende Celine Dion de afgelopen drie jaar naar schatting 33 miljoen dollar per jaar voor haar concertreeks in Sin City. De Canadese zangeres tekende onlangs voor vijf jaar bij in Caesars Palace.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!