Raffaëla: 'Ik blijf altijd een verslaafde'

02 augustus 2013 18:39

Raffaëla Paton heeft nog steeds moeite met haar drugs- en alcoholverslaving. Dat vertelde ze vandaag aan RTL Boulevard bij de repetities van het concert 'Strijders voor de liefde'.

Begin dit jaar vertelde Raffaëla nog uitgebreid hoe ze in Thailand is afgekickt van haar verslavingen. Maar nu blijkt dat ze nog altijd moeite heeft om ermee om te gaan.

"Ik zal altijd verslaafd blijven", zegt de zangeres tegen RTL Boulevard. "Je kan er wel van afkicken en heel hard je best doen, maar je blijft altijd een verslaafde. Het gevaar loert altijd om het hoekje, maar ik ben heel hard aan het vechten om er vanaf te blijven." Ze gaat verder: "De ene keer is moeilijker dan de andere keer, maar het gaat nog steeds goed."

Raffaëla vertelt dat ze ook last heeft van boulimia: "Ik heb boulimia en wil heel graag dun zijn. Ik lieg als ik zeg dat ik niet dun ben. Ik heb nog af en toe even een terugval. Dan heb ik het idee dat het helemaal perfect moet zijn."

De zangeres geeft aan dat ze liever kijkt naar de positieve dingen dan de negatieve dingen, zoals haar deelname aan het concert 'Strijders voor de liefde' vanavond in Amsterdam. Raffaëla heeft ook het themanummer van het hele festijn ingezongen.

Meer entertainment