Amber Rose: Kanye pestte me jarenlang

26 juli 2017 03:31

Na hun breuk in 2010 heeft Kanye West zijn ex Amber Rose jarenlang gepest. Dat beweert het model in een interview met Complex.

"Ik zie vaak op internet staan: Amber wil hem pijn doen. Maar ik was degene van wie haar hart was gebroken. Ik heb nog steeds nooit iets gemeens gezegd over Kanye. En dat nadat hij mij zes, zeven jaar constant heeft getreiterd."

Hiphopgeschiedenis

Nadat het stel na twee jaar uit elkaar was gegaan, maakte Kanye het Grammy-winnende album My Beautiful Dark Twisted Fantasy, dat was gebaseerd op hun relatie. "Het is onderdeel van de hiphopgeschiedenis en ik vind het nu mooi dat ik daar deel van uitmaak. Maar toen was het geen leuke tijd voor mij", zegt Amber daarover.

"Ik was beroemd, maar blut. Ik kon met niemand anders daten. En ik kon geen commentaar leveren want Kanye was zo uitgesproken. Als ik mezelf ooit had willen doden, dan was het toen geweest." De 33-jarige hield wel iets over aan die periode, geeft ze toe. "Als ik er iets kon uithalen, dan was het beroemdheid. Dus dat moest ik met beide handen aanpakken."

Een jaar na het einde van haar relatie met Kanye vond Amber nieuw geluk bij rapper Wiz Khalifa. Ze trouwden in 2013, vijf maanden na de geboorte van zoon Sebastian. Het huwelijk liep na veertien maanden op de klippen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!