Dan Karaty wil groot gezin

12 februari 2013 20:10

Volgende week zit Dan Karaty als jurylid aan de desk in Every Body Dance Now. Voor vrouwlief Natasha betekenen dit drukke weken omdat de Dan veel van huis is. En met een peuter van anderhalf jaar oud is dat veel plannen. Zo vlak voordat alle hectiek begint genieten de twee nog even van elkaar in Amsterdam.

Dan Karaty staat aan de basis van menig danspasje in het arsenaal van Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue. Allemaal zijn ze gedrild door de kleine choreograaf. Terwijl de sterren zich voor de spiegel het zweet in de bilnaad oefenen, maakt Dan Karaty een uitstapje naar Nederland om 'eenmalig' in de jury van een dansprogramma plaats te nemen. Dat eenmalige duurt inmiddels alweer vijf jaar. Dan is niet uit Nederland weg te slaan.

De Amerikaan was in 2008 voor het eerst te zien is in So you Think You can Dance. Inmiddels heeft hij samen met vrouw en kind New Jersey verruilt voor de Amsterdamse grachten. Tijd voor een eigen realitysoap van de importkaaskopjes. "Er gebeurt zo veel op dit moment in ons leven, met zulke leuke, grappige momenten, dat willen we graag delen", aldus Dan in RTL Boulevard.

Omdat Dan de laatste jaren vaak voor lange tijd weg was bij zijn gezinnetje heeft hij wel veel gemist. Thank god foor Skype. "Zonder zou het nog veel erger geweest zijn", aldus Dan. "Nu had ik als ik niet bij ze kon zijn in elk geval Skype, je kunt toch met elkaar praten, elkaar zien en praten met Quinn." Zijn dochtertje heeft zelfs haar eigen Skypeaccount.

Een tweede spruit zit er voorlopig niet in de planning, maar je weet het nooit. "De eerste kwam onverwacht, als we geluk hebben gaat het bij even tweede net zo", aldus Dan. "We willen graag een groot gezin."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!