Beeld © ANP

Miljoenenjacht-kandidaat maakt grote blunder

04 november 2013 07:06

Foutje, bedankt! Het lukte Miljoenenjacht-kandidaat Arrold om door te stoten naar de grote finale, maar hij was zo nerveus en maakte daardoor een grote blunder. Hij drukte op knop die voor zijn neus stond en ging akkoord met 125.000 euro. Dat is een prachtig bedrag, maar hij had vijf miljoen euro mee naar huis kunnen nemen.

Na twee rondes spelen bood de bank Arrold 125.000 euro aan. De finalist geeft een flinke klap op de knop en de slingers vliegen de lucht in. In plaats van een lachend gezicht, verscheen een beteuterd gezicht. Arrold wilde helemaal niet stoppen, want hij wilde nog doorspelen! Dan had hij eigenlijk het kastje dicht moeten gooien en niet op die knop moeten drukken.

Presentatrice Linda de Mol had dit nog nooit meegemaakt en vroeg aan de notaris of Arrold alsnog mocht doorspelen. De notaris zei dat hij zich aan de regelementen moest houden en dat hij akkoord moest gaan met die 125.000 euro.

Het ene na het andere koffertje werd vervolgens opengemaakt. Er kwamen alleen maar lage bedragen tevoorschijn. Zijn zoon, die hem het getal 17 had ingefluisterd, bleek gelijk te hebben. Arrold had vijf miljoen euro in zijn koffer zitten.

Alle 25 artikelen

Blunder Miljoenenjacht krijgt staartje