Beeld © Screenshot RTL Boulevard

Miljoenenjacht-kandidaat: ik was mezelf niet

04 november 2013 13:26

Miljoenenjacht-kandidaat Arrold was zichzelf niet toen hij in de spannende finale van het spelletjesprogramma van Linda de Mol stond. "Ik was zo zenuwachtig. Het was niet normaal", vertelt Arrold aan RTL Boulevard.

Na twee rondes spelen bood de bank Arrold 125.000 euro aan. "Ik kon dat grote geldbedrag pakken of ik kon doorspelen. We gingen eerst naar de reclame, dus de opnames werden even stilgelegd. Daarna speelden we verder. Linda vroeg aan mij wat ik wilde en toen ging het mis." 

De finalist sloeg op de knop en de slingers vlogen de lucht in. Arrold was in één klap 125.000 euro rijker, maar toch was hij niet tevreden. Arrold wilde nog doorspelen voor een groter bedrag.

Het ene na het andere koffertje werd vervolgens opengemaakt. Er kwamen alleen maar lage bedragen tevoorschijn. Zijn zoon, die hem het getal 17 had ingefluisterd, bleek gelijk te hebben. Arrold had vijf miljoen euro in zijn koffer zitten.

"Ik baalde er wel van, maar nu is het vooral feest bij ons thuis. We zijn heel blij dat we zo'n groot bedrag hebben gewonnen."

Alle 25 artikelen

Blunder Miljoenenjacht krijgt staartje