Fittie tussen Gordon en Howard Komproe

20 november 2013 11:29

De grappig bedoelde opmerking van Gordon over een jongen van Aziatische afkomst tijdens de laatste uitzending van Holland's Got Talent is bij Howard Komproe in het verkeerde keelgat geschoten.

De jongen, van Aziatische afkomst, deed zaterdag auditie voor de jury van het RTL-programma en Gordon kon het niet laten iets over zijn afkomst te zeggen.

Howard tweet naar aanleiding van het fragment uit HGT: "Pfff, relnicht doet niet eens een beetje moeite om verder te kijken dan de meest easy grap. #lul"

De acteur en stand-up comedian laat het hier niet bij en doet er later nog een schepje bovenop. "Maar wel janken als ie aangesproken wordt op zn cokegesnuif! Stumper die @GordonBlaricum Was getekend, @HowardAmsterdamNieuwWest."

Gordon laat vanuit zijn vakantieadres via Twitter weten: "@howardkomproe wil je anders wat grappen van me lenen zodat er eindelijk iemand lacht tijdens je optredens?" Waarop Howard direct terugtweet: "Te easy dit."

Howard laat het er niet bij zitten: "Schaamteloos, iemand in zijn gezicht uitlachen. En dan nog doorgaan ook. Vink getuigen van een te wantrouwen soort humor. Ten koste van anderen. Het gaat om de makkelijke grappen over een Chinees. Slechte makkelijke domme grappen. Terwijl die meneer zich in hield. Telkens weer."

Gordon neemt het allemaal niet zo serieus en tweet: "Kan iemand mij vertellen wie @howardkomproe is? Hahahaaahhahaahahha."

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!