Shailene Woodley hint naar politieke carrière

23 augustus 2017 12:33

Shailene Woodley, genomineerd voor een Emmy Award voor haar rol in de miniserie Big Little Lies, heeft misschien hele andere toekomstplannen dan Hollywood. De actrice denkt erover de politiek in te gaan.

Woodley staat naast acteren bekend om haar milieuactivisme. Vorig jaar werd ze bij een protest tegen de oliepijplijn in North-Dakota aangehouden, maar kwam er met een jaar proeftijd vanaf. In de New York Times vertelt ze dat toen ze voor Bernie Sanders werkte, haar te binnen schoot om zelf misschien ook de politiek in te gaan. ''Ik ga het niet uitsluiten, want wie weet? Het leven is groot en ik ben jong.''

Een politieke carrière is showbizz-sterren niet vreemd, acteur Arnold Schwarzenegger had zich in 2003 aangesloten bij de Republikeinen en was tot 2011 gouverneur van de Amerikaanse staat Californië. Naast Shailene Woodley overwegen acteur Dwayne Johnson en muzikant Kid Rock ook de politiek in te gaan. Al hebben de laatste twee er veel minder aan gedaan om hun politieke cv op te bouwen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!