Chazia Mourali openbaring Ranking the Stars

22 juli 2013 06:32


Vijf jaar geleden deed Chazia Mourali al mee in Ranking the stars, maar zat toen niet lekker in haar vel. Nu de presentatrice alles in haar leven op de rails heeft, geniet ze zichtbaar van de uitzendingen. "De sfeer was goed, het ging er niet meer om elkaar voor schut te zetten", zegt ze in De Telegraaf van maandag.

Chazia ziet ook een verschil ten opzichte van vijf jaar geleden bij de omroep. "Het was allemaal gecompliceerd bij de omroep. En de tijd was anders. In Ranking werd ik destijds omringd door extentions en gelnagels, die vooral wilden laten zien hoeveel karaat hun nieuwe briljant had. Dat mag allemaal, maar dat waren natuurlijk niet mijn geestverwanten."

Ze ziet mede door een veranderd beeld in medialandschap weer toekomst in zelf televisie maken. "De saamhorigheid lijkt toegenomen. De feelgoodtelevisie is terug. Dat is het goede wat de crisis met de mensen doet. We willen elkaar weer helpen, hebben oprechte belangstelling. Ik heb allerlei programma-ideeën. De omroepen kunnen bellen hoor", zegt ze met een knipoog.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!