Jared Leto eert Bennington en Cornell

28 augustus 2017 04:08

Jared Leto heeft tijdens de MTV Video Music Awards een eerbetoon gebracht aan de overleden zangers Chester Bennington en Chris Cornell. De 45-jarige zanger en acteur vertelde over zijn vriendschap met de twee zangers.

"Chester was mijn vriend en ik heb veel van hem geleerd. Met name over hard werken, je dromen achterna jagen en ondertussen een goed en zorgzaam persoon zijn", zei Leto. "Als ik aan Chester denk zie ik zijn gezicht, waar altijd een glimlach op te vinden was. Ik denk aan zijn vrouw, zijn band en zijn stem: zo krachtig en fijngevoelig tegelijk. Die stem leeft voor altijd", sloot de Suicide Squad-acteur af.

Leto vroeg vervolgens aan het publiek om op te staan en richtte zich tot de kijker die hij opriep om hulp te zoeken wanneer men last heeft van depressieve gevoelens of denkt aan zelfmoord. MTV zond vervolgens een fragment uit van het optreden van Linkin Park met Bennington tijdens de VMA's in 2013.

Zanger Chris Cornell van de band Soundgarden stief op 18 mei. Linkin Park-zanger Chester Bennington, die zeer goed bevriend was met Cornell, overleed op 20 juli.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!