Claudia de Breij geeft concert voor kankerpatiëntjes

29 augustus 2017 10:20

Met een speciaal benefietconcert in het Utrechtse TivoliVredenburg zamelt Claudia de Breij op 9 oktober geld in voor kankerpatiëntjes en hun ouders.

Met de opbrengsten hoopt de cabaretière dat er speciale ouder-kindkamers gerealiseerd kunnen worden in het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Initiatief

Claudia nam als beschermvrouwe van 'Stichting Mag ik dan bij jou' het initiatief voor het concert. ''Kinderen en kanker zijn woorden die ik liever niet in één zin zie. Dat dit af en toe wel gebeurt, is alleen te verdragen als er maximale veiligheid, troost en natuurlijk de allerbeste medische hulp wordt geboden'', aldus Claudia.

Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Céline Janssen en Ernst Daniël Smid treden ook op tijdens het benefietconcert. Kaartjes kosten 45 euro. Met de opbrengst worden ouders en verzorgers van zieke kinderen financieel ondersteund voor de overnachtingskosten en andere bijkomende kosten, waar zij mee te maken krijgen als zij blijven overnachten in het ziekenhuis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!