Irene: TV Kantine gaat niet eeuwig door

30 augustus 2017 07:00

Na acht jaar is de TV Kantine nog steeds razend populair, maar Irene Moors ziet het einde van de persiflageshow naderen.

“Ik ben dit jaar vijftig geworden en kan gewoon niet meer een achttien- of twintigjarige nadoen”, zegt Irene tegen BuzzE. Dat ze met Carlo Boszhard aan het alweer negende seizoen van de TV Kantine werkt, vindt Irene “onvoorstelbaar”. “Maar er komt een moment dat je niet meer iedereen na kunt doen, misschien wel na tien jaar. Wij zeggen dan dat er te veel trekkers en plakkers aan te pas moeten komen, om alles er nog een beetje strak uit te laten zien.”

Gastacteurs

“Om het postuur nog een beetje in de buurt te laten komen” zijn er de laatste jaren steeds meer gastacteurs te zien in de TV Kantine. Zo was Elise Schaap in het achtste seizoen te zien als Sylvie Meis en kroop Jim Bakkum in de huid van Dave Roelvink.

Uitstapje

Voor Irene, die vorig jaar overstapte van RTL naar SBS, is de TV Kantine “echt een uitstapje”. “Ik wilde niet dat mijn overstap naar SBS het einde van het tv-duo Carlo en Irene zou worden”, vertelt Irene, die niet als presentatrice, maar wel als actrice aan de slag mag voor RTL. “Dit is iets wat we samen nog kunnen doen.”

Razend tempo

Met alle voorbereidingen voor de TV Kantine en haar SBS-programma’s kijkt Irene “vol goede moed” naar de toekomst. “Bij SBS gaat alles in een razend tempo”, zegt de presentatrice, die RTL na 26 jaar verliet toen ze daar geen passend programma meer kon vinden. “Al denk je dat het stil is, dan staat er ineens een nieuw project voor je klaar. Ik vind het heerlijk.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!