Carly Wijs in remake van Suspects

10 januari 2017 21:10

Jeroen Spitzenberger, Carly Wijs en Britte Lagcher spelen de hoofdrollen in de nieuwe politieserie Supects. Het wordt een Nederlandse remake van de Britse reeks, meldt Videoland die de serie dit voorjaar uitbrengt.

De detectiveserie speelt zich af in het team van criminele inlichtingen van de Amsterdamse politie. De hoofdrolspelers zijn voor een aanzienlijk deel aangewezen op hun improvisatietalent, want Suspects wordt namelijk zonder scripts geproduceerd. Volgens Videoland voelt Suspects door de improvisatie en manier van opnemen als een documentaire, hoewel de serie uit fictieve verhalen bestaat.

De serie telt acht afleveringen met steeds een misdaad, een onderzoek met meerdere verdachten en de oplossing van de misdaad. In de afleveringen zijn naast Spitzenberger, Wijs en Lagcher als rechercheurs meer bekende acteurs te zien. Zo kruipen onder anderen Mark Rietman, Maarten Heijmans en Yootha Wong-Loi-Sing in de rol van verdachte.

De Nederlandse remake wordt gemaakt door Fiction Valley, bekend van Celblok H, Dokter Tinus en Noord Zuid. De regie is in handen van Anna van der Heide, Pollo de Pimentel en Hiba Vink.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!