Tineke de Nooij woest op Gordon

21 november 2012 19:01

Er is bonje tussen Tineke de Nooij en Gordon. De radiomaakster neemt het Gordon kwalijk dat hij haar geliefde Zuid-Afrika in een kwaad daglicht zet.

Gisteren werd duidelijk dat Gordon zijn huis in Zuid-Afrika te koop heeft gezet omdat hij zich niet veilig meer voelt. Een deel van de zwarte bevolking zou steeds vaker blanke boeren te grazen nemen en Gordon wil niet afwachten tot ze aan zijn deur komen.

“Hij is niet goed bij zijn hoofd”, reageert Tineke furieus. “Daar zitten we weer! Jarenlang vroegen mensen of ik niet bang was in Zuid-Afrika. Nu krijgen we het gedonder weer omdat er een over het paard getrokken popzanger koortsachtig naar Nederland vertrekt om persoonlijke redenen. Nou, ik ben het zat!”

Volgens Tineke hebben de uitspraken van Gordon veel impact, terwijl het relatief veilig is in Kaapstad. Ze heeft haar showbizzvriend al geconfronteerd met die uitspraken. “Ik heb hem op Facebook gevraagd of hij wel goed bij zijn hoofd is. Nou, dat moet je niet tegen Gordon zeggen met zijn korte lontje. Hij heeft mijn bericht van Facebook afgehaald. Dat zegt genoeg. Het is kritiek en daar houdt hij niet van.”

Gordon is ontdaan door de reactie van Tineke. “Ik sta perplex over hoe Tineke reageert. Zij heeft Kaapstad en Zuid-Afrika via mij ontdekt! Ik heb mijn bevindingen niet alleen gebaseerd op mijn recente verblijf. Daar komt bij dat het mijn mening is. Die mening hoeft ze niet te delen maar om zo absurd te reageren gaat mij te ver!"

Hij vervolgt: "Dit van een vrouw die ik mijn showbizzmoeder noemde en mij niet eens persoonlijk heeft gebeld. Stank voor dank noem ik dat! Misschien dat haar BioStabil-ketting scheef hing vanmorgen? Een andere verklaring heb ik niet voor deze overtrokken reactie.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!