Corry Konings niet herkend met nieuw kapsel

28 november 2012 10:38

Corry Konings kampt met een probleem. Door haar nieuwe coupe wordt ze niet meer herkend. "Op de een of andere manier ben ik Corry niet meer."

Corry ging jaren door het leven met schouderlang haar, maar heeft sinds een tijdje een korte boblijn. Op zich naar tevredenheid, volgens eigen zeggen ziet ze er jonger en moderner uit. "Maar sinds die impulsieve knipbeurt word ik op straat door bijna niemand meer herkend."

Ze vertelt in het AD: "Je zou zelfs kunnen zeggen dat ik per ongeluk een deel van mijn imago heb laten wegknippen. Achteraf had ik dat misschien toch niet moeten doen."

Corry, die dit jaar een hit scoorde met Hoeren Neuken Nooit Meer Werken, overweegt haar haar weer te laten groeien tot oorspronkelijke lengte. "Want kennelijk ben ik met deze frisse coupe op de één of andere manier Corry niet meer."

Eén van de eerste publieke optredens van Corry met haar nieuwe look was tijdens het Gouden Televizier-Ring gala in oktober. Op de foto bij dit artikel staat ze met Zilveren Televizier-Ster winnaar Ali B, met wie ze samenwerkte voor het programma Op Volle Toeren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!