Ekdom: Nicole drijvende kracht achter succes

28 november 2012 19:17

Vandaag is het twintig jaar geleden dat Gerard Ekdom zijn eerste plaatje draaide op de radio. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Als Gerard Ekdom nog in de schoolbanken zit, weet hij al wat hij later worden als ‘ie groot is: radio deejay! En dus praat hij al op 14-jarige leeftijd plaatjes aan elkaar bij de lokale radio. "Ik had geen luisteraars, alleen mijn familie", vertelt Gerard in RTL Boulevard. "Toen ik de studio uitliep dacht ik: iedereen heeft mij gehoord! Maar niemand had geluisterd, natuurlijk niet."

In twintig jaar tijd groeit Ekdom uit tot een van de grootste radio-dj’s van Nederland en is hij dagelijks te horen op 3FM. De discjockey bouwt een indrukwekkend cv op. Naast de vele radioringen pronkt sinds dit jaar ook een Televizierster op de schouw. Al moet hij nog een beetje wennen aan zijn tv-sterrenstatus. "Radio is je kontzak en tv is de aantrekkelijke buurvrouw naast je, dat is nog geen natuurlijk proces."

En natuurlijk staat achter elke succesvolle man, een vrouw. Zo ook bij Gerard Ekdom. Nicole steunt haar man door dik en dun. "Gerard is de vader van mijn kinderen, hij heeft veel lol in zijn werk en is heel authentiek, zoals -ie op de radio is, is hij thuis ook."

Of zoals Gerard het zelf samenvat: "Nicole is de drijvende kracht achter mijn succes."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!