Linda Evangelista opent Miljonair Fair

01 november 2012 19:06

De Miljonair Fair is ieder jaar een succes, en ook dit jaar heeft de organisatie weer een grote naam weten te strikken voor de opening: het Canadese supermodel Linda Evangelista.

Linda Evangelista werkte voor alle grote ontwerpers en cosmeticabedrijven, waaronder Calvin Klein, Chanel, L'Oréal, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren en Christian Dior. Zij realiseerde zich al snel dat de sleutel tot succes haar uiterlijke verscheidenheid betrof. Keer op keer veranderde ze van uiterlijk, waarbij haar kapsel en haarkleur een belangrijke rol speelden. Toen ze haar haar kort had geknipt en op de cover van de Vogue kwam bleef ze wereldwijd zes maanden op de cover van Vogue verschijnen.

Weer eengrote naam gestrikt dus. Organisator Yves Gijrath is super blij. “Het is de mooiste vrouw ever!” En over namen gesproken, de Fair zelf heet vanaf dit jaar ook anders: Masters of LXRY.

Yves Gijrath merkte dat het juist in deze tijd steeds lastiger wordt om te verantwoorden om met een Miljonair Fair te komen, dus willen ze de nadruk nu leggen op de inhoud. 'Master' staat voor de deelnemers en 'LXRY' voor het event zelf.

Vorig jaar had de organisatie niemand minder dan ‘The body’ Elle Macpherson gestrikt om de beurs te openen.

Op 6 december opent De Masters of LXRY z'n deuren in de Amsterdamse RAI.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!