Sterren Springen eist meer slachtoffers

08 augustus 2012 09:50

Emile Ratelband is niet de enige BN'er die na een poging tot schoonspringen in de lappenmand belandde. Ook Jody Bernal, Ralf Mackenbach en Adje liepen verwondingen op...

"Ralf Mackenbach bleek na een kunstje vanaf de duikplank verwondingen aan zijn hoofd te hebben", doet Ratelband uit de doeken in het AD. Volgens de positiviteitsgoeroe hield Jody Bernal een hersenschudding over aan een salto. "Paul de Leeuws Adje kwam zo rood als een kreeft en met een van pijn verwrongen grimas boven water omdat hij extreem plat op het water was geklapt."

Daarover kan ook Patty Brard meepraten. "Meermaals ben ik, na een mislukte duik, keihard op mijn rug en billen op het wateroppervlak geklapt. Als je verkeerd terechtkomt is dat zo hard als beton." De 57-jarige zangeres kampt vooralsnog niet met zware blessures. "Maar al na een paar keer oefenen in het zwembad zat ik van top tot teen onder de blauwe plekken."

Ratelband is het meest gehavend, hij zit na een verkeerde landing op het water in het verband. "Mijn armspieren en rug hebben een gigantische opsodemieter gekregen", legt Ratelband uit. Toch is de 63-jarige niet van plan op te geven. "Ik moet minimaal een week rust houden, voordat ik de trainingen weer mag hervatten. Maar ik blijf in de strijd."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!