Sam en Robert Schilder in voetsporen van broer Nick

18 juli 2012 15:57

Iedereen kent Nick Schilder, maar Sam en Robert Schilder doen minder belletjes rinkelen. Wat de Volendamse broertjes betreft komt daar snel verandering in.

Nick Schilder zingt met twee vingers in zijn neus elk voetbalstadion vol, voor zijn muzikale broers Sam en Robert is dat nog toekomstmuziek. Al timmeren ze met hun band Almost Famous vooral in Volendam lekker aan de weg. Met hun band Almost Famous doen ze een gooi naar de eeuwige roem.

"We pakken eigenlijk zoveel mogelijk aan wat we leuk vinden", vertelt Sam Schilder aan RTL Boulevard. "Het komt weleens voor dat we in het voorprogramma van de 3JS of Nick en Simon doen in een grote zaal, maar het komt ook voor dat we daarachter in een dorpshuisje staan waar nog geen 80 mensen in kunnen."

Nick is inmiddels vergroeid met maatje Simon en wereldberoemd in Nederland. Sam en Robert zijn alle twee apetrots op hun grote broer. Hun droom is natuurlijk om samen eens met Nick het land door te gaan, maar ja, een dwarsligger: Simon. "We moeten een manier vinden om Simon weg te werken", grappen de twee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!