Gerard Joling slaat terug naar zangcoach Babette Labeij

21 mei 2012 16:55

Gerard Joling legt de kritiek die zangcoach Babette Labeij uitte op De Toppers niet zomaar naast zich neer. De zanger noemt Babette, die zangers bijstaat in talentenjachten als X Factor, een 'rot appeltje'.

Geraleteerde artikelen:

Babette Labeij niet te spreken over zang Toppers

Babette Labeij uitte afgelopen weekeinde haar frustraties over de zangkunsten van Jeroen van der Boom, René Froger en Gerard Joling, die drie dagen de Amsterdam Arena vulden met hun Toppers-concerten. "Ik moet bekennen, ik heb me gisteravond prima vermaakt", twitterde Labeij zaterdag. "Was wel veel drank voor nodig. Wat zingen die mannen slecht."

De zangcoach liet eerder weten alleen naar de show te gaan omdat Paul Turner, die meedeed aan The Voice of Holland, een gastoptreden gaf. "Zij is coach van Paul Turner, deze vond zij top en dat mag", reageert Gerard op zijn website. "Maar wie is Babette Labeij? Een coach die zelf ooit een gooi deed naar het grote succes, maar hierin mislukte."

Ook deelt hij nog een sneer uit naar Paul Turner, over wie hij eerder zijn ongenoegen uitte. "Blij dat ze heel positief over Paul Turner was, wij ook! Paul danst inderdaad heel goed", aldus Geer. "En over het zingen praten we dan maar niet." De Topper noemt het jammer dat hij en zijn collega's onderuit worden gehaald. "Sorry, verbeter de wereld en begin bij jezelf." Hij geeft toe dat er misschien artiesten zijn die beter zingen dan hemzelf, René Froger of Jeroen van der Boom, 'maar die nog geen douchecabine vol krijgen'. "Daar hoor je zelf waarschijnlijk ook bij", schrijft de zanger naar Babette Labeij. "Zielig en triest, voor de rest wens ik je alle goeds en succes met je karakter."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!