Babette Labeij vertrekt naar L.A.

24 maart 2012 07:53

Babette Labeij, de bekendste zangcoach van Nederland, neemt een welverdiend sabbatical van een jaar en vertrekt naar Los Angeles. "Het is tijd om voor mezelf te kiezen."

Zie ook:

Babette, die al bijna tien jaar verbonden is aan verschillende talentenjachten, werkt al twee jaar toe naar dit masterplan. "De afgelopen jaren heb ik keihard gewerkt", vertelt de brunette aan De Telegraaf. "Als ik hier blijf, verandert er niets. Ik heb behoefte aan rust en buitenlucht. In Amerika hebben we een bescheiden appartement aan het strand gehuurd. Om inspiratie op te doen voor mijn boek, in de trant van Zingen voor Dummies.”

Het avontuur gaat Babette samen met haar man en dochter Nikki aan. In augustus staat de verhuizing op de planning. "Iedere zes weken vlieg ik voortaan terug. Ik zou het hier niet kunnen missen. Maar een sabbatical was voor mij noodzakelijk. Het is tijd om voor mezelf te kiezen."

Heel misschien ligt er in Amerika ook wel een zangklus voor Babette in het verschiet. Talpa is daar op dit moment namelijk in onderhandeling om na het succes van The Voice ook The Voice Kids naar de VS te halen. "Volgende week is de televisiebeurs in Cannes", aldus Thomas Notermans van Talpa. "Daar praten we inderdaad ook met NBC over The Voice Kids in Amerika. Het is een logisch vervolg. Maar of Babette zal worden gevraagd er een rol in te spelen? Het is te vroeg daar iets over te zeggen.”

De zangcoach werkte mee aan onder andere Kinderen voor Kinderen, het Junior Songfestival, Idols, X Factor, The Voice Of Holland en The Voice Kids.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!