Michelle Pfeiffer had moeite met beroemdheid

27 maart 2012 11:25

Michelle Pfeiffer kon maar moeilijk wennen aan haar faam toen ze in 1979 bekend werd. "Ik vond het verontrustend en het voelde erg onnatuurlijk."

Michelle Pfeiffer kon maar moeilijk wennen aan haar faam toen ze in 1979 bekend werd door haar rol in de tv-serie Delta House. "Ik vond het verontrustend en het voelde erg onnatuurlijk", vertelt de 52-jarige actrice aan de Britse boulevardkrant The Sun. "Je kunt je er ook niet op voorbereiden."

Pfeiffer vond het vooral moeilijk dat er veel over haar werd geroddeld. "Het ergste moment was dat ik in de auto zat met mijn man en kinderen en dat er op de radio werd gezegd dat mijn man me had verlaten voor Ally McBeal-actrice Calista Flockhart." De roddel dat haar man David E. Kelley, de bedenker van onder meer de tv-serie Ally McBeal, Pfeiffer had verlaten was uiteraard niet waar. "De radiozender bood de volgende dag in de uitzending zijn excuses aan." Kelley en Pfeiffer zijn sinds 1993 getrouwd. Hoewel Pfeiffer aanvankelijk moeite had met de roem, kan ze er tegenwoordig beter mee omgaan. "Ik weet nu dat het mogelijk is om naast een carrière een privéleven te hebben." Toch zou de actrice liever niet willen dat haar twee kinderen haar in haar voetstappen volgen. "Ik heb liever dat ze dokter worden. Een goede opleiding vind ik erg belangrijk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!