Mick Harren gevraagd voor nieuwe film Tarantino

16 december 2011 12:38

Niemand minder dan Mick Harren is door Hollywoodregisseur Quentin Tarantino gevraagd de titelsong van zijn nieuwe film te zingen.

Volkszanger Mick Harren is benaderd door mensen rond Quentin Tarantino voor de titelsong van diens nieuwe film Django Unchained. De regisseur bekend van onder andere Reservoir Dogs, Pulp Fiction en Kill Bill, was op zoek naar een meertalige versie van Frank SInatra's My Way, toen hij op onze Hollandse Mick stuitte.

"ik kreeg vanmorgen een telefoontje dat via mijn management dat er al twee dagen was gebeld die niet te verstaan was", vertelt Mick vrijdag in RTL Boulevard. "Dat bleek dus om Tarantino te gaan, Quentin Tarantino, die film-icoon."

Quentin stuit op de nationale volksheld bij het surfen op YouTube. "Daar kwam hij een filmpje van mij tegen en was onder de indruk van mijn gelijkenis met Michael Madsen (acteur uit Reservoir Dogs– Red.). Ik dacht eerst dat het een grap was, maar inmiddels is er contact geweest en komt er binnenkort een voorgesprek dus het lijkt toch serieus te zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!