Hans Kazán niet naar politie om inbraak

06 juli 2017 09:33

Hans Kazán was begin deze maand slachtoffer van een inbraak, maar vertelt in de ochtendshow van Radio 10 dat hij geen aangifte gaat doen. Volgens de goochelaar heeft een aangifte geen zin.

Dit op advies van de slotenmaker die de sloten van Kazáns huis in het Spaanse Cabopino verving. Deze zei tegen de goochelaar dat aangifte doen weinig zin zou hebben en voorspelde dat hij urenlang op het bureau zou zitten. "En dan komen ze hooguit een keer met zwart poeder om vingerafdrukken te nemen. Maar dan is uiteindelijk het resultaat dat het in een laatje gaat en je ziet het toch nooit meer terug."

Trouwjurk

De dieven namen onder meer spaargeld, sieraden en de trouwjurk van Hans' vrouw Wendy mee, iets waar hij nog steeds met zijn hoofd niet bij kan. Hij opperde eerder al dat de dief wel een romantische inbreker of een vrouw moest zijn.

Ondanks de inbraak voelt de presentator, die herstellende is van een burn-out, zich erg goed. Wel zegt hij zijn werk moeilijk los te kunnen laten omdat het ook zijn hobby is. "Dus ik heb het wel iets geminderd maar ik werk toch gewoon door. Want als ik niet werk ga ik dood. Ik stop pas met optreden als ik in m’n kistje lig."

Meer Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!