Afrojack zet zwangere vriendin op straat

07 september 2011 18:40

Heftig nieuws over de wereldberoemde DJ Afrojack, alias Nick van der Wall. Hij heeft zijn vriendin Amanda op straat gezet. En dat terwijl de Gouden Kooi-ster veertien weken zwanger is van de dj.

Zie ook:

Afrojack verwacht eerste kindje

Amanda vertelt aan RTL Boulevard dat de twee uit elkaar zijn omdat Nick vreemd zou zijn gegaan. Zij heeft hem daarop aangesproken en daar ging het mis.

“Ik ben zonder pardon op straat gezet, mijn spullen zijn uit zijn huis gehaald en in een opslagloods geplaatst. Ik heb niets”, aldus Amanda aan RTL Boulevard.

Amanda breekt als we haar aan de telefoon hebben. “Ik weet niet wat ik moet doen. Ik probeer een woning te zoeken. Ik slaap nu een beetje overal en nergens.”

Amanda is helemaal klaar met Nick. “Er is alleen nog maar Afrojack en geen Nick. Hij is geen trouwe man. Als ik daar dan iets van zeg , zet hij mij op straat. Het is vreselijk.”

Nick van der Wall was vandaag niet bereikbaar voor commentaar. Zijn management heeft de volgende reactie gegeven: “De relatie tussen Amanda en Nick is inderdaad voorbij. Het beëindigen van relaties gaat zelden gepaard met een prettige sfeer. Het hoe en waarom is echter een privézaak tussen Nick en Amanda.”

Nick en Amanda hebben ongeveer twee jaar een relatie met elkaar gehad.


Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!