Dean Saunders krijgt tweede haarimplantatie

23 september 2011 10:22

De coupe van Dean Saunders moet nog bijkomen van de eerste haartransplantatie, maar de zanger denkt al na over een tweede. Dean wil ook stamcellen laten implanteren op zijn achterhoofd.

Dean ging in navolging van onder meer Gerard Joling, Wesley Sneijder en Frans Bauer begin deze maand onder het mes. De transplantatie is Saunders niet tegengevallen. "Een tatoeage laten zetten doet veel meer pijn", zegt de 30-jarige zanger tegen De Telegraaf. "Gelukkig geneest mijn huid goed. Het jeukt flink, een goed teken, zeggen ze."

Ondanks de ingrepen voor een vollere bos is Saunders niet van plan van kapsel te veranderen. "Ik ben veel te erg gehecht aan mijn kortgeschoren koppie." De komende weken zal hij zijn lokken toch moeten laten groeien. Omdat zijn hoofdhuid moet bijkomen van de implantatie, mag Dean zijn haar niet scheren. Veel van zijn volle bos wil Saunders niet laten zien. "Ik draag de hele dag een petje", kondigt de zanger al aan.

Toch sluit Dean niet uit dat hij de tondeuse ooit laat voor wat hij is. "Misschien dat ik volgend jaar, als ik ook op mijn achterhoofd haar heb laten implanteren, wel toe ben aan een andere coupe."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!