Rinaldo schiet vol: een van de absolute hoogtepunten uit All You Need Is Love. Beeld © RTL

Ook zo gehuild bij All You Need Is Love? De mooiste fragmenten op een rij

25 december 2016 10:32

Een recordaantal kijkers voor de kerstaflevering van All You Need Is Love. Als je Twitter en Facebook mag geloven, zat half Nederland gisteravond snikkend voor de buis. We zetten de absolute hoogtepunten voor je op een rij: kun je nog even heerlijk nagenieten.

Dik drie miljoen kijkers keken op kerstavond met een zakdoek in de hand naar het programma met Robert ten Brink. In een van de meest bijzondere fragmenten is de hoofdrol weggelegd voor de zieke Ton, die door de komst van zijn dochter, schoon- en kleinzoon al enorm van de kaart was. Maar hij heeft het écht niet meer als Robert ten Brink nog een verrassing voor hem in petto blijkt te hebben:

Wat nou als je je allerdierbaarste familieleden wel apart van elkaar ziet, maar nooit eens samen? Na elf jaar brengt Robert uitkomst:

Eén van de absolute uitschieters: Rinaldo krijgt in de gaten dat hij met zijn vriendin zal worden herenigd. En wat er dan gebeurt...

Totale verrassing voor Jiske, die in Malawi haar grote liefde tegen het lijf liept. Nu is ze in Noorwegen. Wie komt ze daar tegen?

Dan is er nog het sprookje van de 80-jarige tweeling Gerrie en Truus. Liefst 26 jaar hebben ze elkaar niet gezien.

Nog meer nagenieten? Dat kan! Meer fragmenten en de complete uitzending vind je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!