Kritiek deert Olcay Gulsen niet

31 januari 2011 13:54

Het was weer Amsterdam Fashion Week. Hectische tijden voor modeliefhebbers. Iedereen die er toe doet in 't wereldje zetelde zich zaterdag op de eerste rij bij de Supertrash-show van Olcay Gulsen.

Fashiongirl Olcay Gulsen zorgde voor de grootste en meest spectaculaire show op Amsterdam Fashion Week. "Het is wel echt absurd wat er allemaal op je afkomt, wat je allemaal moet regelen en je bent natuurlijk super gelukkig omdat je een hele mooie show mag geven", vertelt Olcay aan RTL Boulevard.

Gelukkig wist de ontwerpster zich te focussen op haar show, ondanks de perikelen in haar privéleven met vriendje Edgar Davids. Het duo maakt een roerige periode door, waar de media masaal bovenop duiken. "Het is een lastig verhaal. Als je op een bepaald niveau bent, schijnt het dat iedereen maar van alles mag roepen en dat het wordt geloofd", laat Edgar Davids weten.

Olcay: "Het maakt toch niet uit wat we doen. Er wordt toch wel over gezeurd. Dat is zo lekker Nederlands." De kritiek deert de ontwerpster niet. "Ik hou van kritiek, dat vind ik helemaal geen probleem."

Olcay Gulsen is vanavond in de studio van RTL Boulevard om ons bij te praten haar wervelende show en hoe zij en Edgar de affaire Stephanie hebben beleefd.

Zie ook:

'Minnares' Edgar Davids reageert op aantijgingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!