Minnares Jack de Vries uit functie om affaire

11 mei 2010 13:36

Jack de Vries heeft RTL Boulevard laten weten dat hij inderdaad een relatie op de werkvloer heeft gehad. Hij doet een stap terug in de CDA-verkiezingscampagne, de minnares is uit haar functie gezet.

Jack laat RTL Boulevard in een verklaring weten: “In een reactie op de berichten in de media zou ik kort willen aangeven dat er inderdaad enige tijd sprake is van problemen in mijn privésituatie en dat ik al enkele weken uit huis ben.

Dat dit nu op deze wijze naar buiten is gekomen betreur ik, vooral voor mijn eigen gezin en naaste omgeving. Ik erken dat de oorzaak is gelegen in een relatie op de werkvloer. Om die reden is al eerder besloten deze werkverhouding te beëindigen en is zij versneld overgeplaatst naar een nieuwe functie.

Ik wil de komende tijd gebruiken om te zoeken naar een goede oplossing voor onze privésituatie. Ik hoop dat dit wordt gerespecteerd. Om die reden zal ik een stap terug doen in mijn media- en campagneactiviteiten. Wel zal ik mijn werk als demissionair staatssecretaris voortzetten."

RTL Boulevard onthulde maandag dat Jack de Vries door zijn echtgenote op straat is gezet omdat hij vreemd is gegaan met een medewerkster.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!